DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21546950,12%
Yalova
19°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adil Yele: “Çiftlikköy başardı, Çiftlikköy kazandı.”

Adil Yele: “Çiftlikköy başardı, Çiftlikköy kazandı.”

Çiftlikköylüler, CHP'nin adayı Adil Yele'yi destekleyerek kutlamalara başladı. Havai fişeklerin renkli ışıkları altında, müziklerin ve korna seslerinin eşlik ettiği kutlamalar, ilçede coşkuyla karşılanıyor. Yele'nin vaat ettiği projeler, ilçenin sorunlarına çözüm getireceği inancıyla halk arasında geniş bir destek buldu. Halk, ilçenin geleceği hakkında olumlu beklentiler içinde, yeni dönemin getireceği değişim ve gelişmeleri sabırsızlıkla beklediklerini aktarıyor. Resmi sonuçların açıklanmasında gözler YSK’ya çevrilmişken, açılan sandıklarda Adil Yele yarışı önde götürüyor.

ABONE OL
1 Nisan 2024 01:58
Adil Yele: “Çiftlikköy başardı, Çiftlikköy kazandı.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftlikköylüler, CHP’nin adayı Adil Yele’yi destekleyerek kutlamalara başladı. Havai fişeklerin renkli ışıkları altında, müziklerin ve korna seslerinin eşlik ettiği kutlamalar, ilçede coşkuyla karşılanıyor. Yele’nin vaat ettiği projeler, ilçenin sorunlarına çözüm getireceği inancıyla halk arasında geniş bir destek buldu. Halk, ilçenin geleceği hakkında olumlu beklentiler içinde, yeni dönemin getireceği değişim ve gelişmeleri sabırsızlıkla beklediklerini aktarıyor. Resmi sonuçların açıklanmasında gözler YSK’ya çevrilmişken, açılan sandıklarda Adil Yele yarışı önde götürüyor.

“Çiftlikköy halkının iradesi sandığa yansıdı”

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele yaptığı açıklamada, “Bugün 31 Mart 2024 seçimlerinde son aldığımız neticelere göre seçimleri kazandık. Çiftlikköy halkının iradesi sandığa yansıdı. Çiftlikköy halkına sonsuz teşekkürler ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bu akşam köyün merkezinde küçük bir kutlamamız olacak. Ondan sonra daha büyük bir organizasyon yapacağız” diye konuştu.

“37 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi tarafından alınmamış bir belediye kazandık”

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ise “Bir tarih yazdık. 37 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi tarafından alınmamış bir belediye kazandık. Mutluyum, gururluyum. Çiftliköy’deki tüm Cumhuriyet Halk Partililere, Atatürkçülere, Milliyetçilere, Laikçilere hepsine hayırlı olsun. Başardık. Umuyorum bu başarımızı da devam ettireceğiz. Teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP