DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20795641,12%
Yalova
12°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

XPRESS MUTFAK CATERİNG ALTINOVA’DA AÇILDI

XPRESS MUTFAK CATERİNG ALTINOVA’DA AÇILDI

Yalova’nın en yeni Catering Markası Xpress Mutfak Catering Altınova Tersaneler Bölgesinde geçtiğimiz günlerde açıldı.

ABONE OL
5 Aralık 2023 15:36
XPRESS MUTFAK CATERİNG ALTINOVA’DA AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova’nın en yeni Catering Markası Xpress Mutfak Catering Altınova Tersaneler Bölgesinde geçtiğimiz günlerde açıldı. Bu özel günde Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin ATÇI, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer BİLGİN, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. İdari ve Mali İşler Müdürü Ayhan KAYATÜRK, Yalova Barosu Başkan Yardımcısı Av. Berk İŞCAN, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara ALTAN, Yalova Özdilek AVM Genel Müdürü Abdurrahman SEVİNÇ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif LAÇİN, Türk Kızılayı Yalova Şube Başkanı Av. Selvet DUMAN ile birlikte birçok kamu kurumu ve özel sektör temsilcisi hazır bulundu.
Tesis, yerinde üretim ve taşıma yemek servisi hizmetinin yanı sıra davet ve organizasyonlarda özel menülerle en güzel günleri lezzetlendirmeyi hedeflemektedir.

THERMOBOX SİSTEMİ İLE HİKYENİK VE SICAK SERVİS

Taşıma yemek mutfağında üretilen yemekler, thermobox sistemi ile hijyenik ve güvenilir bir şekilde hizmet noktalarına sevk edilmektedir. Davet ve Organizasyonlarda belirlenen menüler ile kişiye özel tabaklar hazırlanmaktadır. Restoranda özel olarak hazırlanan portföy ile lezzetli tabaklar sunulmaktadır.
Tesis 960 m2 kapalı alanda modern ve teknolojik bir şekilde faaliyette bulunmakta, alanında uzman aşçılar ve deneyimli personel ile kaliteli hizmet sunulmaktadır.
Günde 10.000 adet yemek üretim kapasitesiyle aynı lezzeti ve kaliteyi standart olarak sunma hedefi ile yola çıkan Xpress Mutfak Catering ilimize hayırlı ve uğurlu olsun.

ALTINOVA’NIN, YALOVA’NIN VE TÜRKİYE’NİN GÜCÜNE İNANIYORUZ

Xpress Mutfak Catering yetkilileri Berrin EROĞLU ve Meltem DANIŞMAN her kademede yetkin kadrolarla firmalarının açılışını yaptıklarını belirterek, “Xpress Mutfak Catering olarak Yalova’nın Altınova ilçesi Tersaneler Bölgesinde yaklaşık bin metrekarelik bir alanda günde 10.000 adet yemek üretim kapasitesini aynı lezzeti ve kaliteyi standart olarak sunma hedefi ile yola çıktık. Tesisimizde şu anda çalışan sayımız 15, ancak bu sayı artacak. Geleneksel mutfağımıza sahip çıkarak insanların sağlıklarını da önemsiyoruz. Tüm dünya ekonomilerinin zor bir sınavdan geçtiği bu günlerde bizler de Altınova’nın, Yalova’nın ve Türkiye’nin gücüne inanıyoruz. Milli duruşumuzdan taviz vermeden yerli sermaye ile ülke ekonomisine katkı değer katıyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

ADRES: Çavuşçiftliği Köyü, Tersaneler Bölgesi Mevki Plajyolu Sokak No:1 Altınova/Yalova

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.