DOLAR 32,1943 -0.06%
EURO 34,8011 -0.44%
ALTIN 2.440,99-0,13
BITCOIN 1965304-0,56%
Yalova
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DENİZİN ORTASINDA BAYRAMLAŞMA

DENİZİN ORTASINDA BAYRAMLAŞMA

Yalova Sahil Güvenlik TCSG-17 Komutanlığı, denize açılan vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi.

ABONE OL
12 Nisan 2024 04:06
DENİZİN ORTASINDA BAYRAMLAŞMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova Sahil Güvenlik TCSG-17 Komutanlığı, denize açılan vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi.

Sahil Güvenlik ekipleri, denize açılanları selamlayarak bayramlarını kutladılar. Yalova’nın sahil kesimlerinde faaliyet gösteren Sahil Güvenlik TCSG-17 Komutanlığı, denizdeki güvenliği sağlamanın yanı sıra denizcilere moral ve destek verme görevini de üstleniyor. Denizdeki dostlarının bayramını kutlamak adına düzenlenen etkinlik, Sahil Güvenlik personeli ile denizciler arasında samimi bir atmosferde geçti.

TCSG-17 Komutanlığı yetkilileri, yaptıkları açıklamada, “Denizcilerin bayramlarını kutlamak, Sahil Güvenlik olarak bizim için önemli bir gelenek haline geldi. Denizdeki herkesin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sahil Güvenlik olarak, denizcilerimizin yanında olmak ve onlara destek sağlamak bizim öncelikli görevlerimizden biridir” şeklinde konuştular.

Denizcilik camiasının bir parçası olan Yalova Sahil Güvenlik TCSG-17 Komutanlığı, bayramlar ve özel günlerde denizcilerin yanında olmayı sürdüreceğini vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.