DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21605430,38%
Yalova
19°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yusuf Yılmaz, İl Genele aday adayı

Yusuf Yılmaz, İl Genele aday adayı

Altınova İlçesinde geniş bir kesin tarafından tanınan Yusuf Yılmaz, 2024 yerel seçimlerinde il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. AK Parti Altınova İlçe Kurucu Yönetiminden ve bölge halkı tarafından da sevilen ve tanınan Yusuf Yılmaz, AK Parti'den İl Genel Meclis aday adaylığını açıkladı.

ABONE OL
2 Aralık 2023 14:00
Yusuf Yılmaz, İl Genele aday adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınova İlçesinde geniş bir kesin tarafından tanınan Yusuf Yılmaz, 2024 yerel seçimlerinde il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.
AK Parti Altınova İlçe Kurucu Yönetiminden ve bölge halkı tarafından da sevilen ve tanınan Yusuf Yılmaz, AK Parti’den İl Genel Meclis aday adaylığını açıkladı.
Başvurusunu yaptı
AK Parti Altınova İlçe Kurucu Yönetiminden ve bölge halkı tarafından da sevilen ve tanınan Yusuf Yılmaz, AK Parti’den İl Genel Meclis aday adaylığını açıkladı. Aday adaylığı başvurusunu AK Parti İlçe Teşkilatına yapan ve evraklarını İlçe Başkanı Metin Bülbül’e teslim eden Yusuf Yılmaz, amacının ilçeye hizmet etmek olduğunu söyledi.
“Hizmet amacıyla…”
Uzun yıllar Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Garaj Amiri olarak görev yapan ve köyler de dahil ilçe genelinde birçok işi tarafından tanınıp sevilen Yusuf Yılmaz, başta Altınova köyleri olmak üzere, Yalova’ya hizmet etmek amacıyla 2024 yerel seçimlerinde il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptığını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.