DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN %
Yalova
20°

HAFİF YAĞMUR

19:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin Çocuk ve Aile Festivali Yalova’da

Türkiye’nin Çocuk ve Aile Festivali Yalova’da

Türkiye'nin en büyük, en kapsamlı çocuk ve aile festivali; Festival'de Kal Çocuk başlıyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan Festival'de Kal Çocuk ve Aile Festivali; 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Yalova'da Atatürk Bahçe Kültürleri Enstitüsü'nde gerçekleştirilecek.

ABONE OL
12 Temmuz 2024 14:16
Türkiye’nin Çocuk ve Aile Festivali Yalova’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en büyük, en kapsamlı çocuk ve aile festivali; Festival’de Kal Çocuk başlıyor.
Bu yıl ilki düzenlenecek olan Festival’de Kal Çocuk ve Aile Festivali; 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Yalova’da Atatürk Bahçe Kültürleri Enstitüsü’nde gerçekleştirilecek.
“Özgür çocuklar, özgür bireyler” sloganıyla başlayacak olan festival, 100’den fazla etkinliği ve oyun alanlarını katılımcılar ile buluşturacak. Sadece çocukların değil, yetişkinlerin de çocuklarıyla sağlıklı ve kaliteli zaman geçirmesini amaçlayan Festival’de Kal Çocuk ve Aile Festivali, tüm katılımcıların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini harekete geçirecek.

3 Gün sürecek olan çocuk ve aile festivalinde birbirinden heyecanlı, eğitici ve eğlenceli etkinlikler yer alacak. Festival kapsamında ünlü isimler Doğukan Manço, Onur Erol ve Mehmet Anaç sahne alacak.
TRT Çocuk Z Takımı, Harika Kanatlar ve Kukuli isimli lisanslı oyunlar da çocukları eğlendirecek.
3 günlük festival süresince sahne şovları, illüzyon ve kukla gösterileri, Bubble Şov, sirk, bando ve animasyon gösterileri de sergilenecek.
Festivale katılan çocuklar ayrıca bilim, el becerileri, yaratıcı oyunlar, balon, boyama, geleneksel sokak oyunları, engelsiz ritim atölyesi, ritm, orf, kültür, sanat ve geleneksel el sanatları atölyelerine de katılabilecek.
Atatürk Bahçe Kültürleri Enstitüsü’nde kurulacak festival alanında yazarlar, pedagoglarla söyleşiler düzenlenecek. Dev oyun parkları, lunaparklar ve eğlenceli yarışmalar katılımcıların dolu dolu bir zaman geçirmesini sağlayacak.
Türkiye’nin en büyük, en kapsamlı katılımcı profiline sahip festival için çevre illerden ve farklı şehirlerden gelecek katılımcılar unutulmamış. Festival’de Kal misafir katılımcılar için Yalova ve İlçelerinde her bütçeye uygun indirimli konaklama imkanları sunmuş.

betonred giriş

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP