DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149668-0,77%
Yalova
21°

HAFİF YAĞMUR

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ’DE DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

AK PARTİ’DE DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

ABONE OL
14 Eylül 2024 09:10
AK PARTİ’DE DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Aydın Kopuz’un yerine atanan Hüseyin Özyılmaz göreve partide düzenlenen devir teslim töreni ile başladı. Burada konuşan Özyılmaz, “AK Parti hareketinin, ilk günkü heyecanını ve ruhunu geleceğe taşımak için çalışacağız” dedi.

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Hüseyin Özyılmaz partide düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Aydın Kopuz’dan devraldı. Devir teslim öncesinde kısa bir konuşma yapan Kopuz, “2023 yılının Mart ayından beri AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Ekibimizle birlikte 3 seçime girdik. Merkez İlçe Teşkilatı olarak bu seçimlerde elimizden gelen ne varsa her şeyi yaptığımız inancındayım. Sağlık sorunlarım nedeni ile bu görevden azlimi istedim. Çok teşekkür ediyorum parti büyüklerimiz de bu talebimizi mazur görerek talebimizi kabul ettiler. Bugün itibarı ile bu görevi Hüseyin Özyılmaz kardeşimize devrediyoruz. Kendisine başarılar diliyorum. Bizden devraldığı bayrağı çok daha ilerilere taşıyacağına olan inancım da tamdır. Ben bu partinin bir neferi olarak bundan sonra da partim için çalışmayı sürdüreceğim.” dedi.
“Hedeften şaşmadan gece gündüz çalışacağım”
Aydın Kopuz’un ardından söz alan AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özyılmaz ise hedeften şaşmadan millet için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Bugün, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ile, Sayın Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir tarafından AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Başta, şahsımı bu göreve layık gören ve her zaman arkamda duran il Başkanımız Umut Güçlü’ye, desteklerini sunan milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’a teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti, 22 yıldır bu milletin hizmetkarı olmuş, sokak sokak, cadde cadde gezerek bu günlere gelmiş, sadece 22 yılla kısıtlı olmayan bin yıllık bir tarihin kutlu temsilcisi olmayı kendine şiar edinmiş bir partidir. Bu dava; liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın adalet davasıdır, hak davasıdır, mazlumun sesi olma davasıdır. Bu dava, dünyadaki tüm mazlumların umut davasıdır. Bu yüzden, üzerime aldığım sorumluluğumun farkındayım ve üzerime düşen her görevi yapmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim. Liderinin öncülüğünde, teşkilatlarının fedakarlıklarıyla, geçmişte yüzlerce başarıya imza atmış AK Parti hareketinin, ilk günkü heyecanını ve ruhunu geleceğe taşımak için çalışacağız. Geleceği konuşacağız ve geleceğe koşacağız. Mahallelerimizle, beldelerimizle, köylerimizle ve yenilenecek ilçe teşkilatımızla var gücümüzle, bir seferberlik ruhuyla çalışacağız. Kuşatıcı, çoğulcu, renkli, kapsayıcı, sevgi dolu, gönlü geniş olacağız.

Mevkiler, makamlar geçicidir. Asıl olan ise bulunduğumuz yerlerde Allah’ın rızasını kazanmaya çalışmaktır. Asıl hedefimizden şaşmadan, milletimiz için geceli gündüzlü çalışmaya bizden önceki başkanlarımız gibi devam edeceğiz.

Bu dileklerle, başta görevi devraldığım Aydın Kopuz’a ve geçmişte bu koltukta oturmuş tüm başkanlarımıza teşekkür ediyor, tüm teşkilatımızı ve kapımızın sonuna kadar her zaman açık olacağı sevgili Yalova halkını en kalbi duygularımla selamlıyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Aydın Kopuz’a çiçek sunan AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özyılmaz, partiye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP