DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150954-0,89%
Yalova
20°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

YASİYAD AÇILDI

YASİYAD AÇILDI

Yalova Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği (YASİYAD), derneğin Bahçelievler Mahallesi Gazi Paşa Caddesi’ndeki lokalinde düzenlenen törenin ardından dualarla açıldı.

ABONE OL
3 Aralık 2023 22:40
YASİYAD AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği (YASİYAD), derneğin Bahçelievler Mahallesi Gazi Paşa Caddesi’ndeki lokalinde düzenlenen törenin ardından dualarla açıldı.
Açılış törenine Yalova Vali Yardımcısı Bahattin Atçı, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, CHP İl Başkanı Erdem Doğancı, İYİ Parti İl Başkanı Osman Kendir, DEVA Partisi İl Başkanı Davut Cengiz, AK Parti Altınova Belediye Başkanı Aday Adayı Ferman Durmaz, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, iş insanları ve yüzlerce davetli katıldı.

ASLAN KRAL: SOSYAL SORUMLULUK HİSSİYLE YOLA ÇIKTIK
Törenin açılış konuşmasını yapan Yalova Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği (YASİYAD) Başkanı Aslan Kral “Derneğimizden beklentilerin çok yüksek olduğunun farkındayız. Emin olun biz de çok iyi çalıştık, çok iyi hazırlandık ve çok iyi projelerimiz var. Birkaç cümle ile derneğimizin yapısı ve amacını anlatmak istiyorum sizlere. YASİYAD’ı oluşturan insanlar Yalova ekonomisinin çok büyük bir kısmına yön veren insanlar. Aynı zamanda sosyal anlamda çok etkin insanlar. Dolayısıyla bu insanların hiçbir reklam ya da sosyal statü gibi bir dertleri yok. Bizler tamamen sosyal sorumluluk hissiyle yola çıktık. Bunu da ikiye ayırdık.” dedi.

ASLAN KRAL: YALOVA OLMASI GEREKTİĞİ YERİN ÇOK GERİSİNDE
Konuşmasına “Birincisi bize ihtiyacı olan insanlara karşı olan mesuliyetimiz. Bu anlamda çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere düzenli yardım, öğrencilere burs, öğrenci evleri ve yetimler ile ilgili programlarımız var” diye devam eden Aslan Kral, şunları ekledi: “Fakat doğrusu bunu yaparken olabildiğince insan onurunu incitmeden usulüne uygun yapmaya çalışıyoruz. İkincisi Yalova’nın geleceği ile ilgili mesuliyetimiz. Bu noktada arkadaşlarla sürekli istişare halindeyiz. Biz doğrusu Yalova’nın olması gerektiği yerin çok gerisinde olduğuna inanıyoruz. Bunu da kimseyi eleştirmek için söylemiyoruz. Hepimiz burada pay sahibiyiz. Biz sahanın içinde olan insanlarız. Bizim hazırladığımız dosya projelerimiz var. Bu bağlamda önerilerimizi ve projelerimizi yetkili mercilerle görüşeceğiz inşallah. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun.”

KURDELEYİ BERABER KESTİLER
Aslan Kral’ın ardından konuşan Yalova Vali Yardımcısı Bahattin Atçı ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da YASİYAD’ın kurulmasında emeği geçen in insanlarına teşekkür etti. Atçı ve Tutuk, her zaman YASİYAD’ın yanında olacakları mesajını verdi. Açılış konuşmalarının ardından dua edildi. Daha sonra ise açılış kurdelesini birlikte kesen protokol üyeleri, dernek merkezinde incelemelerde bulunarak sohbet etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP