DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20663390,17%
Yalova
13°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKANI NUMAN SOYER’DEN HASTANE ZİYARETİ

ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKANI NUMAN SOYER’DEN HASTANE ZİYARETİ

ABONE OL
8 Ekim 2023 01:08
ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKANI NUMAN SOYER’DEN HASTANE ZİYARETİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.
Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, eşi Elif Soyer ,Ak Parti Çınarcık İlçe Başkan’ı Mehmet Yılmaz ve Ak Parti Çınarcık İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsen Turşak ile birlikte Çınarcık Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarına hem moral vermek hem de geçmiş olsun temennisinde bulunmak için ziyaret gerçekleştirdi.
Çınarcık Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını dile getiren Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, “Çınarcık Devlet Hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.
Hasta ve hasta yakınları ; kendilerini ziyaret eden Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ; çalışmalarında başarılar dilediler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.