DOLAR 32,2168 0.02%
EURO 34,7715 -0.27%
ALTIN 2.423,50-0,85
BITCOIN 20227922,30%
Yalova
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yalova Aile Çalıştayı Yapılacak

Yalova Aile Çalıştayı Yapılacak

ABONE OL
19 Eylül 2023 16:03
Yalova Aile Çalıştayı Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gücünü milletten alan devlet anlayışıyla birey, aile ve topluma yönelik sosyal politika ve hizmetler alanında çalışmalarına devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ’ın talimatlarıyla ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın arttırılması yönünde 81 İl Müdürlüğünce eş zamanlı olarak Aile Çalıştayı düzenlenecek.
Yalova Valiliğin de destekleriyle kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile konuya katkı ve destek sağlayacak öncü kişilerin katılımlarıyla, toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak üzere 20 Eylül 2023 tarihinde Yalova Aile Çalıştayı gerçekleştirilecek.

Çalıştayda;

• Aile, Eşitlik ve Adalet
• Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah
• Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme
• Aile, Çevre ve İklim
• Aile, Teknoloji ve Dijitalleşme
• Aile Odaklı Sosyal Hizmetler konuları ele alınarak yaşanan sorunlar ve öneriler tartışılacaktır.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin “Bu çalıştayın aile ile ilgili gerçekleştirilecek olan tüm çalışmalara ışık tutmasını ümit ediyoruz. Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak tüm ailelerimizin yanında olmaya ve daha iyi hizmet sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.