DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2059989-0,95%
Yalova
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Her dem yeniden Bismillah

Her dem yeniden Bismillah

ABONE OL
13 Eylül 2023 03:24
Her dem yeniden Bismillah
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gönlümüze inşirah ferahlığı veren yüce Rabbimize hamdolsun ne güzel nasiptir ki kalem ile kelâmı nakşetmeyi nasip etti. Gönlümde kelâmlar nasıl uçuşur lakin kalem kelâma bürünmek isteyince öyle kolayca dökülemiyor. Belki gönlün kelâmı dile denk değildir de ondandır. Bu kez gönlümde dile gelen kelâmlar bana yağmurdan kaçmamayı, zahmetin rahmete dönüşeceği vakitlerin de yakın olduğunu söylüyor.
Zorluklar belimizi bükmeye başladığında büyüklerimizin nice zorluklar çektiğini ve rahmete nail olduklarını sürekli hatırlayıp, doğrulmalı ve dünya yolculuğundaki davamızın heyecanı ile tekrar tekrar ayaklanmalıyız.
Zaman ise birer emanetçi olduğumuz gerçeğine yaslanarak her nefeste tükettiğimiz bir sermaye..
O hâlde zahmetin rahmete dönüşmesi için zorluklarla çaba içerisinde olmak gerekirken devam eden yolculuğumuzda yeniden başlanılacak en güzel vakit arayışı ile değil en güzel kelam ile başlama arayışında olması gerektiğini hatırlatmalıyız gönüllerimize yeniden yeniden: BİSMİLLAH

BizimYalova.com yayın hayatına başladı

Yayın hayatına yeni başlayan BizimYalova.com haber portalı, Yalova’nın gündemini okuyucularına ulaştırıyor. Yalova’da yaşanan gelişmelerinin yanı sıra ülke genelinde meydana gelen olaylar ve alınan kararlar hakkında son dakika gelişmeleri ve gündemi okuyucu ile buluşturuyor.
BizimYalova.com haber portalı okuyucuların gündemden haber almasına imkan sağlarken, gelişmeleri; gündem, ekonomi, eğitim, magazin, dünya, sağlık, yaşam ve kültür sanat başlıkları altında yayınlıyor.

BizimYalova.com daima doğrunun ve haklının yanında, haksızın karşısında olacak ve ilkeli, tarafsız, bağımsız bir çizgide yayın hayatına devam edecektir. Bu konuda değerli okuyucularımızın da desteğine ihtiyacımız var. Vatandaşın sesi olan YalovaBizim.com tüm Yalovalıların desteğine de açıktır. Haber değeri taşıyan en küçük bilgiyi, belgeyi, gelişmeyi yayın organlarımızda değerlendirmeye çalışacağız. BizimYalova.com vatandaş odaklı yayın çizgisinden ödün vermeden yayın yaşamını sürdürme kararlılığındadır. Yalovalılar başta olmak üzere bölgedeki tüm vatandaşlarımızın sesi, soluğu olmaya ve kalemini eğip bükmeden doğruları yazmanın azami çabasında olacaktır.

Genç ve dinamik yeni bir yapılanma ile, yeni medya uygulamaları, yenilikçi projeleri ile BizimYalova.com bir siteden daha fazlası olduğunu başta Yalovamıza ardından tüm Türkiye’ye gösterecektir.

Gayret bizden tevfik Allah’tandır..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.